Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475

Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie een toffe week hebben gehad? Voor mij was dit zeker wel het geval! Mijn laatste weekje vrij en ik was ook nog eens jarig! Wil je weten wat ik deze week gekocht/geleend/gekregen heb en wat ik heb gelezen? Lees dan verder!

Gekocht
Deze week niets! Of je moet twee collegeblokken meerekenen als boeken.. Nee, ik had besloten deze week niets te kopen; eerst mijn verjaardag maar eens afwachten.

Geleend
Ik heb deze week wat boeken van Latijn geleend van mijn zus, en ook een boekje over Lissabon, omdat we daar naartoe gaan op studiereis. Maar verder geen leesboeken.

Gekregen
IMG_3617 Ik heb een prachtig boek gekregen met mijn verjaardag. Zelf uitgekozen, want ik wilde hem nog hebben en ik vond hem te duur om zelf te kopen. Ik heb het over De geschiedenis van imaginaire landen en plaatsen. Een boek met prachtige tekeningen en teksten over de mooiste plaatsen die we kennen uit de mooiste literatuur. Hoe tof is dat!

Verder kreeg ik van mijn zus nog een Book Journal. Goed, goed, dat is geen echt boek, maar het is zo geweldig dat ik het ook even wilde noemen. Je kunt hierin heel overzichtelijk bijhouden welke boeken je hebt gelezen en wanneer, en wat je ervan vond. Super tof!

Verder heb ik nog een heleboel andere toffe cadeautjes gekregen. Iedereen heel erg bedankt, en natuurlijk ook bedankt voor de felicitaties! 🙂

Ik wil nog twee cadeautjes laten zien, die ik zelf heb uitgezocht op Ebay:
IMG_3619
Ik had nog een nieuwe etui nodig, en hoe geweldig is het dan om een etui uit te zoeken van Alice in Wonderland? Ik bestelde deze op ebay en ik ben er echt helemaal verliefd op. Je kunt het op deze foto niet zien, maar aan het ritsje hangt the white rabbit ook nog!

Dan; het potloodje. Dat is een usb stick. Leuk toch!

Gelezen
Ik heb deze week niet zo veel gelezen; ik had genoeg andere leuke dingen te doen! Ik heb wel Splintered uitgelezen. Je kunt de recensie daarvan hier lezen, en hebben jullie ook de winactie al gezien? Verder heb ik een stripboek gelezen (of een graphic novel zoals iedereen ze tegenwoordig noemt) getiteld Fall out toy works. Ik had deze nog liggen en ik had hem nog steeds niet gelezen, terwijl ik 2 jaar geleden zo ontzettend blij was toen ik dit tegenkwam op internet.
Verder heb ik Metamorphosen van Ovidius bijna uit.

Gaan lezen
Volgende week beginnen mijn colleges weer, dus ik zal weer minder tijd hebben. Maar ik wil komende week gaan beginnen in een van de twee gekochte boeken van Jane Austen, of die van James Joyce (Dubliners).

Hebben jullie deze week nog leuke boeken ontdekt?

Advertentie

4 thoughts on “Showcase Sunday

    • Ja ik ben hier ook echt zo blij mee! Ik heb hem nog niet echt gelezen, maar het zijn allemaal verschillende hoofdstukken, ieder over een apart imaginair land of werelddeel, en dan stukken tekst uit het oorspronkelijke boek waar het vandaan komt, wat extra informatie en prachtige tekeningen. Maar er komt nog een recensie van hoor!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s