Home » Overige » Winactie!

Winactie!

Hee allemaal! Vandaag is het een toffe dag. 19 jaar geleden werd deze boekenliefhebster geboren. That’s right, It’s my birthday! ๐Ÿ™‚

En.. Wie jarig is, trakteert! Daarom start ik nu een winactie, waarbij je het boekย Splinteredย van A.G. Howard kunt winnen! (en nee, dat is niet mijn exemplaar, die hou ik namelijk lekker zelf, maar ik laat een nieuw exemplaar opsturen via the book depository). Omdat dit boek is gebaseerd op Alice in Wonderland (en mijn blog natuurlijk Down the rabbithole heet) vond ik dit echt een perfect boek om weg te geven! Mijn review van dit boek kun je hier vinden

Splintered (Splintered, #1)

Wat moet je hiervoor doen?

Ga naar deย Rafflecopter giveaway. Dit is een programmaatje dat de winnaar kan genereren. Via dit programmaatje kun je verschillende entries verdienen, hoe meer entries, hoe groter je winkans! Wat je in ieder geval moet doen is een reactie achter laten op deze blog, maar voor extra entries kun je bijvoorbeeld ook delen op facebook of twitter. Vergeet niet aan te klikken wat je allemaal hebt gedaan!

Succes! Ik laat aan het einde van de winactie via mijn blog weten wie de winnaar is!

Advertentie

65 thoughts on “Winactie!

 1. hoi, ik volg je al via bloglovin heb je pas ontdekt, super leuke winactie.
  Heb al veel goeds over dit boek gehoord. erg leuke blog heb je.

 2. Gefeliciteerd met je verjaardag! Ik ben wel benieuwd naar dit boek dus ik doe zeker mee aan de winactie. Ik weet niet of je kan zien welk e-mailadres van mij is maar ik volg je met peaceloveandm…. op bloglovin’. Zal hem er niet helemaal opzetten maar zo is het denk ik wel duidelijk ๐Ÿ˜‰

  • Hey Annelieke! Dankjewel en wat leuk dat je meedoet met de winactie! Wil je het ook nog even invullen op de rafflecopter link die ik hierboven geplaatst heb? Dat programma genereert de winnaar, dus als je wilt winnen zou ik dat nog even doen ๐Ÿ˜‰

 3. Aaaaah! Die cover… elke keer als ik die voorbij zie komen dan denk ik: Dat is dat boek waarvan heel veel mensen op Twitter vinden dat je dat MOET lezen! Ben echt erg benieuwd. De cover is in ieder geval erg mooi.

  Enne… Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Ik hoop dat je een fijne dag hebt gehad en nog een leuke avond tegemoet gaat ๐Ÿ™‚

 4. Alsnog gefeliciteerd met je verjaardag! Leuk dat je zo’n actie organiseert! Het lijkt me een leuk boek en het heeft een prachtige cover dus ik waag graag een kansje.

 5. Iets te laat maar alsnog van harte gefeliciteerd met je verjaardag. De cover van dit boek is prachtig, echt prachtig dus ik doe dolgraag mee met deze winactie. Joany van Craving Pages is hier ook al zo enthousiast over dus ik zou dit boek graag lezen.

 6. Gelukkige dag-na-je-verjaardag!

  En ooooh, er valt hier een boek te winnen? Hoe toevallig zeg, daarvoor was ik hier natuurlijk helemaal niet! ๐Ÿ˜‰
  Nou, de cover is prachtig met die contrasterende kleuren en ik ga er spontaan van wensen dat de inhoud net zo mooi is. Only one way to find out …

 7. Hoi Mariska, ik had deze blogpost van jou nog niet gelezen en daardoor niet op tijd gelezen dat je jarig was. Alsnog van harte gefeliciteerd en dat dit nieuwe levensjaar heel veel mooie boeken op jouw weg mag hebben.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s