Home » Overige » Geen boekenweek maar poëzieweek!

Geen boekenweek maar poëzieweek!

Hoi allemaal! Jullie kennen vast allemaal de boekenweek wel, die leuke week waarbij je een boek krijgt in de bibliotheek en in de boekwinkel.. Nu is er echter: De poëzieweek! Van 30 januari tot en met 5 februari staat alles in het teken van poëzie. Ik zal hier op mijn blog ook wat extra aandacht aan besteden, maar natuurlijk zijn er ook leuke dingen te doen in het hele land.

Buiten Beeld - Poëziegeschenk

Geschenk
Net als in de boekenweek, krijg je in deze week een boek (een dichtbundel natuurlijk) cadeau in de boekwinkel. K. Schippers (pseudoniem van Gerard Stigter) schrijft de bundel buiten beeldgeïnspireerd door het thema verwondering.

Bij besteding vanaf €12,50 aan poëzie in deze week, krijg je dit boekje cadeau.

De bibliotheek
De bieb kan natuurlijk niet achterblijven! Bibliotheken houden allemaal evenementen rondom poëzie, maar ze delen ook iets gratis uit. Geen boek, helaas, maar wel kaarten met poëzie erop. Het is dus zeker waard om de bibliotheek een bezoekje te brengen!

Evenementen
Er zijn ook evenementen die georganiseerd worden. Zo zijn er op verschillende plekken open podia, lezingen van bekende dichters en workshops. Voor een overzicht en meer informatie over de poëzieweek, kijk even op http://www.poezieweek.com/index.html

Advertentie

5 thoughts on “Geen boekenweek maar poëzieweek!

    • Leuk om te horen! Ik kende het eigenlijk nog niet, dus ik weet niet hoe de sfeer hier is in de bibliotheek.. Ik ga zeker wel even kijken, hopelijk hangt er net zo’n fijne sfeer als bij jou! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s