Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Hoi allemaal! Een fijne week gehad? Het is alweer zondag, wat betekent: Een nieuwe showcase!

Gekocht

2014-01-19 13.45.44Ik heb mezelf deze week ingehouden. Volgende week ga ik al naar het boekenfestijn en dus besloot ik deze week niet al te gek te gaan doen. Ik heb dit boek gekocht: Orality and Literacy bij Savannah Bay in Utrecht. Dit is een boek dat ik voor college nodig heb, dus ik moest het sowieso nog kopen. Op de achterkant staat dit:
Walter J. Ong’s classic work provides a fascinating insight into the social effects of oral, written, printed and electronic technologies and their impact on philosophical, theological, scientific and literary thought.

Een informatief boek dus. Ik vind het erg interessant klinken en ik ben ook erg benieuwd naar dit boek.

Geleend
Geen! Ik heb nog steeds 4 boeken liggen van de bibliotheek, en die wil ik eerst lezen.

Gekregen
Ook geen deze week!

Gelezen
Ik heb deze week wel wat boeken gelezen! Ik heb Extremely Loud and Incredibly close uitgelezen. Wauw, wat een prachtig boek! Ik heb deze dan ook beloond met 5 sterren. Het review komt later nog. Verder heb ik niet voor de winst uitgelezen, een interessant boek over geesteswetenschappen en de westerse wereld en de democratie. Hiervan staat ook al een review klaar en ik denk dat deze komende week online komt. Ten slotte heb ik de drie levens van Tomomi Ishikawa uitgelezen, een boek dat we lazen voor de leesclub een perfecte dag voor literatuur. Het review is al online gekomen en kun je hier vinden.

To read
Ik ben inmiddels al behoorlijk ver in Under the dome en ik hoop deze vanavond uit te lezen. Ook moet ik nog een mini essay schrijven voor de repertoire lijst, en daarvoor pak ik een dun boek van Franz Kafka: Die verwandlung (De gedaanteverwisseling). Ik moet deze vanavond inleveren dus ik hoop ook dit dan uit te hebben.
Voor komende week wil ik heel graag Splintered gaan lezen. Ik kan echt niet wachten om daarin te beginnen! Verder heb ik nog niet echt bepaald wat ik wil gaan lezen, maar ik denk dat ik die stapel biebboeken eens ga wegwerken..

Overigens, ik vermeldde het hierboven al maar ik wil het nog even noemen: Volgende week donderdag t/m zondag is het boekenfestijn in Ahoy Rotterdam! Dus voor degene die graag veel (nieuwe!) boeken voor weinig geld wil kopen: sla je slag!

Hebben jullie deze week nog leuke boeken ontdekt? En gaan jullie nog naar het boekenfestijn?

Advertentie

2 thoughts on “Showcase Sunday!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s