Home » Overige » Goodreads & Rinema

Goodreads & Rinema

Hallo daar!
Ik heb twee websites ontdekt die ik graag met jullie wil delen. De ene ken ik al een tijdlang (en jullie waarschijnlijk ook wel), maar ik heb een tweede website ontdekt die er erg op lijkt en die ik jullie ook niet wil onthouden.

Goodreads
Goodreads is de website die jullie waarschijnlijk al wel kennen, maar ik noem hem toch nog even. Ik vind het zelf een erg handige website. Er staan talloze boeken op, en je kunt aangeven welke boeken je hebt gelezen en wat je daarvan vond, en welke boeken je nog graag wil lezen. Zo heb je een heel duidelijk overzicht. Je kunt ook challenges zetten, dat je bijvoorbeeld 100 boeken in één jaar wil lezen.

Rinema
Dit heb ik dus net ontdekt. Het is eigenlijk precies hetzelfde als goodreads, maar dan voor films! Ik ben al een tijdje op zoek naar zoiets, omdat ik het erg fijn vind om bij te houden wat ik allemaal lees, maar ik ook best veel films kijk en daar eigenlijk hetzelfde mee wilde doen.
Ik weet niet zeker of je net als bij goodreads een challenge kan bepalen, dat heb ik nog niet gevonden, maar verder lijkt het er erg op, en ik vind het in ieder geval erg handig!

Kenden jullie deze websites al? Vinden jullie het fijn om bij te houden welke films/boeken je allemaal gekeken/gelezen hebt?

Advertentie

2 thoughts on “Goodreads & Rinema

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s