Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Goeiemorgen allemaal! Hopelijk hebben jullie allemaal een paar fijne eerste dagen van 2014 gehad? Voor mij betekende 2014 dat ik weer boeken mocht kopen, en dat heb ik dan ook gedaan! Lees verder voor mijn showcase sunday!

Gekocht 

IMG_3584Ik werd zo enthousiast toen ik over dit boek hoorde! Het is young adult en dat vind ik een beetje jammer, maar hey, The Hunger Games en Divergent vallen daar ook onder, en die vind ik ook gewoon leuk, dus hopelijk is dat met dit boek ook het geval.
Het boek Splintered van A.G. Howard is het eerste deel in een serie en het gaat over wonderland. That’s right, het is geïnspireerd op Alice in Wonderland! Toen ik dat zag was ik natuurlijk al gelijk geïnteresseerd!
Het boek gaat over Alyssa Gardner die de gedachten van planten en dieren kan horen. Ze denkt dat ze gek wordt, maar misschien is dit niet het geval. de achterkant vermeldt: To break the curse of insanity, Alyssa must go down the rabbit hole and right the wrongs of Wonderland, a place full of strange being with dark agendas. Klinkt leuk, toch?

Ik was zo nieuwsgierig naar dit boek dat ik hem gelijk heb besteld op bol.com. Ik moet nog even geduld hebben met het lezen; er zijn wat andere boeken die nu voorrang krijgen (boeken die terug moeten naar de bieb en boeken die ik voor colleges moet lezen) maar het is lastig om niet stiekem al te beginnen!

Geleend
Geen! Ik heb nu nog wat bibliotheek boeken liggen en ik heb nog geen nieuwe besteld.

Gekregen
Ook geen, deze week.

Gelezen
Ik heb deze week EINDELIJK Roland Barthes uitgelezen. Het review hiervan komt nog. Ik ben ook begonnen in a Game of Thrones en die vond ik best wel tof! Het boek moest helaas terug naar de bibliotheek vanwege een reservering, toen ik pas rond bladzijde 200 van de 700 was, dus ik heb hem nog niet uit kunnen lezen. Ik ga het nog een keer doen wanneer ik wat meer tijd heb.
IMG_3564Wel heb ik deze week De wraak van Prada en Traveling on one leg uitgelezen en ben ik begonnen in Stephen King’s Gevangen, oftewel Under the dome.

Gaan lezen
Ik had voor in de vakantie een hele stapel met wel 10 boeken die ik wilde lezen, maar dit is me niet gelukt. Ik heb er in totaal 2 uitgelezen en ben er in eentje begonnen. Whoops! Deze boeken blijven dus liggen voor de komende weken.
Volgende week beginnen mijn colleges weer en dus zal ik het dan wat drukker krijgen, maar ik ben van plan in ieder geval gevangen uit te lezen en Extremely loud and incredibly close van Jonathan Safran Foer, en dan ga ik ook nog een poging wagen met Elke dag van David Levithan.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht/geleend/gekregen of juist andere toffe boeken gelezen? Let me know! 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s