Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475

Hoi allemaal! Ik hoop dat jullie een hele fijne week gehad hebben, met een toffe kerst en natuurlijk veel cadeautjes! Bij deze weer een showcase sunday, en ik laat niet alleen de boeken zien, maar ook de cadeaus die voor mij onder de kerstboom lagen! Nieuwsgierig? Lees dan meer!

Gekocht
Helemaal niets!

Geleend
IMG_3579 Ik heb bij de bieb dit boek geleend van Charles Baudelaire, Le fleurs du mal, oftewel de bloemen van het kwaad in het Nederlands.
Het zijn gedichten en verhalen die ik al een tijdje wil lezen, dus vandaar dat ik deze heb geleend 🙂

 

 

 

Gekregen
Christmas presents!IMG_3575De overige cadeautjes komen zo nog, maar voor nu eerst de boeken!

Aan de linker kant zie je Don Quichot,  die heb ik van mijn vader gekregen. Ik wilde dit boek al zo lang hebben, en nu staat het dan eindelijk in mijn boekenkast!

En van mijn lieve zusje en haar vriend kreeg ik het boek dat je rechts ziet; The penguin book of French Poetry. Dit vind ik zo geweldig! Ik hou van de Franse taal en ik hou van gedichten, dit is echt de ultieme combinatie! Baudelaire, die ik hierboven al noemde, staat er in, maar ook nog 60 andere dichters. 🙂

Christmas Presents
IMG_3574Dit zijn mijn kerstcadeautjes! De boeken heb ik hierboven al besproken, maar ik heb nog meer gekregen!
Linksboven zie je een foto album (ik ben dol op foto’s en die moeten dus ook goed bewaard worden!) Daarbovenop 6 kleine, magnetische boekenleggers. Ernaast liggen sticky bookmarks.
En ten slotte nog wat envelopjes met geld en ook nog een bol.com cadeaubon!
Ik heb daar inmiddels al iets van besteld, namelijk:

Monopoly Nightmare before Christmas Het monopolie spel in de editie van The nightmare before Christmas! Ik wilde deze al een tijdje hebben, maar ik vond het nogal duur (44 euro op bol.com) en ik vond het niet iets wat je zomaar kocht.
Ik heb nog wat bij moeten leggen, maar ik vind dit wel echt een tof kerstcadeautje. Nu nog wachten tot hij binnenkomt!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s