Home » Persoonlijk » A new Day Zero Project!

A new Day Zero Project!

Hoihoi!
Ik ben weer begonnen met een nieuwe day zero project lijst. 

Een day zero project is een bucketlist met in totaal 101 doelen er op. De bedoeling is dat je een poging doet deze doelen te behalen in 1001 dagen (iets minder dan 3 jaar). Dat is best een lange tijd, maar 101 doelen zijn natuurlijk ook niet snel voltooid!
Ik zal niet mijn hele blog ineens omgooien naar vorderingen over mijn lijst. Ik zal de leuke dingen die ik wil delen, zoals de challenges met boeken en lezen die erop staan, waarschijnlijk wel geupdate houden, maar don’t worry, niet alles zal in het teken komen te staan van deze doelen.

 Als je mijn lijst en mijn vorderingen wilt zien, kijk dan eventjes op de speciale pagina die ik hiervoor heb aangemaakt. 🙂

Advertentie

4 thoughts on “A new Day Zero Project!

  1. oh wauw, wat cooool!!
    ik doe al bijna een jaar mee.. en ik merk dat het super lastig is om alles bij te houden… op hoop van zegen dat ik het haal dan maar XD

    heel veel succes

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s