Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

IMG_3475Hoi allemaal! Pfoe, dat was het laatste weekje college voordat de kerstvakantie begon en het was me het weekje wel! Wil je weten welke boeken ik gekocht/geleend/gekregen heb? Lees dan verder!

Gekocht
IMG_3566 Okee, ik heb gezondigd. Ik mocht dit jaar eigenlijk geen boeken meer kopen, maar toen we in een tussenuur richting de hema liepen, kwamen we langs een vestiging van Polare waar aangeplakt stond: ‘Leegverkoop! 70% korting op alles!’, konden we dat natuurlijk weerstaan..
Ik heb me ingehouden, ik heb één boek gekocht, getiteld Tussen de zwarte en de witte pagina van Sybren Polet. Het is een informatief over de voorgeschiedenis van het moderne proza. Dit sluit natuurlijk helemaal top aan op mijn studie, dus ik mocht deze van mezelf wel kopen!

Geleend
Ik heb bij de bibliotheek even een voorraadje ingeslagen voor boeken voor in de vakantie. Er ligt er nog eentje op me te wachten, maar voor nu heb ik deze drie boeken geleend.
Het boek meest links is Elke dag van David Levithan. Het is een young adult, maar ik heb besloten me er toch aan te wagen. Het boek gaan over A die iedere ochtend in een ander lichaam wakker wordt. Ik heb er positieve reviews over gelezen, dus ik ben nieuwsgierig naar wat ik er van vind.

IMG_3571

Het tweede boek is zeker meer literair dan het eerste, het is Ulysses van James Joyce. Ik heb hier de Engelse versie geleend, wat ik vond dat je deze niet in het Nederlands kon lezen.
Dit is een boek waar ik al veel over heb gehoord. Het schijnt een lastig boek te zijn, maar ik ga het gewoon proberen!

Ten slotte heb ik De god denkbaar , denkbaar de god van Willem Frederik Hermans. De titel zegt jullie misschien niets, maar dat geeft niet. Ik kende het ook niet, maar iemand uit mijn klas heeft het best vaak over dit boek. Ik ben nu alweer vergeten waar het over gaat, maar ik weet dat ik gelijk geïnteresseerd was toen ik over dit boek hoorde, dus ik besloot hem te lenen bij de bibliotheek!

Gekregen
 Het boek De volcontinu van Philip Snijder, was een nieuwjaarscadeautje van uitgeverij Atlas Contact. Ik weet eigenlijk niet waar het over gaat, ik heb net wat gegoogled, maar ik kan het boek niet vinden. De auteur zegt me ook niet zo veel, dus ik zal met een schone lei beginnen aan dit boek.
Bedankt uitgeverij Atlas Contact!

18242825Dan heb ik nog het boek Trials of the core ontvangen, van Michael E. Thies. Mijn zus had dit boek van de auteur ontvangen, en na het gevraagd te hebben, kreeg ik ook een exemplaar van dit boek. Erg bedankt!
Ik zie net dat dit boek een 4,5 rating heeft op goodreads, en dat is echt heel erg hoog. Het lijkt me ook echt een interessant boek, en ik ben er erg nieuwsgierig naar!

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht/geleend/gekregen?

Advertentie

3 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s