Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

IMG_3475Ik mag van mezelf dit jaar – voor zolang die nog duurt – geen boeken meer kopen, maar dat betekent niet dat ik niets mag lenen! Ik heb wat boeken geleend bij de bibliotheek en ook een ander tof boek binnen gekregen om te recenseren!

Gekocht:
Geen dus!

Geleend:
IMG_3515
Ik heb een stapel gereserveerd bij de bibliotheek, maar ik ben er deze week ook eventjes langs gefietst om twee boeken al op te halen. De eerste is een boek van Stephen King. Aangezien mijn zus nu helemaal verslaafd lijkt te zijn aan deze schrijver, kon ik niet anders dan ook maar eens iets van hem lezen. Dit is het boek gevangen, beter bekend als Under the dome, van de televisieserie. Ik vond de serie erg goed, en ik ben erg nieuwsgierig naar dit boek!

Het tweede boek is nogal een guilty pleasure.. Geef maar toe, wie van ons heeft The devil wears prada  niet verslonden? Dit boek, De wraak van Prada is het langverwachte tweede deel. Stiekem heb ik wel zin om hier in te beginnen!

Gekregen
Ik heb deze week, van de leesclub een perfecte dag voor literatuur het boek De drie levens van Tomomi Ishikawa gekregen, van Benjamin Constable. Op de website van nieuw Amsterdam staat deze samenvatting:

IMG_3557

Tomomi Ishikawa is dood en haar beste vriend Ben erft haar laptop. Daar staan wonderlijke aanwijzingen op en Ben denkt dat er meer achter haar zelfmoord zit. Tomomi leidt hem naar pakketjes die ze voor hem heeft verstopt op vreemde plekken in Parijs: onder een bankje in een onbekend park, in een verlaten metrostation en in een beroemd beeld van stilstaande klokken. Na  de uitgebreide speurtocht door Parijs, voert ze hem op een nog spannender tocht naar New York. Ben put troost uit deze afleiding maar als hij in New York vermoedt dat iets niet klopt, wordt de sfeer grimmig. Wat wil Tomomi van hem? Wordt hij vermaakt of bespeeld?

Klinkt spannend, nietwaar? Ik ben heel erg benieuwd! Het review van dit boek komt 15 januari online!

Verder zat er nog een klein proefboekje bij van het boek Wat nooit is verteld. Ik zal die ook gaan lezen en kijken of ik het hele boek wil gaan lezen of niet.

Gelezen:
IMG_3505 Dit waren de boeken die ik afgelopen zondag had bepaald dat ik deze week wilde gaan lezen. Stiekem had ik Voor ik ga slapen van S.J. Watson zondagavond al uit. Wat een goed boek! Het review kunnen jullie hier lezen.
Van De gestolen kinderen komt het review vanmiddag online en het boek van Roland Barthes wil ik vanmiddag uit gaan lezen


To read
IMG_3562
Er is volgende week niets dat ik moet lezen. Het is de laatste week voor de vakantie dus alles is weer even wat rustiger de komende weken.
Ik weet ook nog niet helemaal zeker wat ik precies wil gaan lezen. Ik denk dat ik De wijsheid van honden verder uit ga lezen. Ik ben hier deze week in begonnen en het is allemaal vreselijk interessant.
Verder denk ik dat ik De wraak van prada ga lezen.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht/geleend/gekregen of andere toffe boeken gelezen?

Advertentie

One thought on “Showcase Sunday!

  1. ” Geef maar toe, wie van ons heeft The devil wears prada niet verslonden?”
    *Steekt hand op*

    Blijft indrukwekkend hoeveel jij leest in een week. Zelf zit ik al twee weken in Rushdie’s Satanic Verses (waar ik overigens vandaag ook nog een mini-essay over moet schrijven. Hm…) en dat gat ook nog wel minstens een derde week kosten. Vind het zeker een goed boek (werd vooral blij van een stukje waar het nummer Sympathy for the Devil van Guns’n’Roses opeens op de radio is), maar om de een of andere reden lukt het me niet om meer dan twee uur achter elkaar er mee bezig te zijn. Oh well.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s