Home » Schrijven » We’ve got a winner! Ding ding ding!

We’ve got a winner! Ding ding ding!

 Afgelopen week dacht ik dat het me niet zou lukken.. Maandag zat ik op 37.473 terwijl ik al op 41.666 zou moeten zitten. Stress nam de overhand, want ik voelde dat ik al zo ontzettend ver gekomen was, en nu wilde ik het halen ook! Maar ooh, ik had nog maar een week de tijd! En met de druk van essays, samenvattingen, artikelen en boeken die gelezen moesten worden, had ik niet veel tijd om te schrijven.
Woensdagavond begin ik met een inhaalpoging.. Ik moet iedere week om 9 uur op college zijn, wat betekent om half 6 mijn bedje uit.. Op donderdag kan ik echter ‘uitslapen’ met een college dat pas om 11 uur begint, dus besloot ik woensdag wat langer op te blijven en als een gek te gaan schrijven. Tel daar donderdagmiddag en avond bij op, en toen zat ik op de 45088 woorden. En met vandaag een dagje vrij (en gisteren al een heleboel gedaan voor college, zodat ik dat vandaag niet meer hoefde te doen) had ik vandaag de tijd om die laatste 4986 woorden te schrijven, en nu zit ik op 50.0074 woorden!

Nu ben ik dus officieel een winnaar! En niets is zo leuk als winnen en dat met vrienden kunnen delen! In mijn buddylist zie ik al een heleboel buddies voorbij komen die eerder deze week de 50.000 al hadden gehaald. Wauw, ik ben trots op jullie! En voor degene die nog wat aantal woorden moeten: Morgen is het zaterdag, je hebt nog tijd! Doe je best en haal het nog, en als je denkt dat dat niet meer lukt, wees dan niet getreurd. Kijk naar je woordenaantal en wees trots op jezelf. Je hebt mee gedaan en dat is het belangrijkste!

Wat mijn verhaal betreft; ik had al die tijd gedacht dat mijn verhaal korter zou worden. Ik had gewoonweg niet zoveel te vertellen. Maar ik ben volgens mij zelfs gestopt halverwege een zin en het verhaal is nog niet af! Ik zit midden in het einde, om het maar even zo te zeggen, en ik wil er ook nog een laatste deel aan toevoegen. Bovendien komt nog het editen, want ik weet zeker dat er een heleboel dingen niet kloppen.. De ene keer is mijn hoofdpersoon 16 jaar oud, de volgende keer heeft ze het erover dat ze een vriend al 20 jaar kent.. En ook de spelling/grammatica check moet nog worden uitgevoerd. Alles moet nog worden bijgeschaafd en verbeterd, maar het verhaal zelf is er! En stiekem vind ik dat ik best trots op mezelf mag zijn!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s