Home » Schrijven » De laatste loodjes..

De laatste loodjes..

NaNoWriMoHoi allemaal! Hoe gaat het allemaal bij jullie met Nanowrimo? Het is inmiddels woensdag en we hebben nog maar t/m zaterdag om de 50.000 te halen! Gaat het lukken?

Ik zie, tot mijn vreugde, al een aantal winners in mijn vriendenlijst staan! Gefeliciteerd, wat ontzettend goed van jullie! Ik zie ook enkele die vlak bij de eindstreep zijn en een aantal die nog een flinke sprint moeten nemen om het nog te halen. Maar ik weet dat jullie het kunnen, doe je best!

Wat mij betreft, ik maar hier een korte update van, zodat ik snel weer terug kan naar mijn verhaal. Ik ben nog niet klaar, en ik ben ook nog aan het twijfelen of ik het ga halen. Maar ik ga zo hard mijn best doen! Ik zit momenteel op 38.711 woorden, wat ik overigens al heel erg veel vind. Het is meer dan ik ooit in één verhaal gestopt heb. Maar nu ik zo ver ben gekomen, wil ik het afmaken ook! Duimen jullie voor me? 🙂

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s