Home » Showcases » Showcase Sunday

Showcase Sunday

Ik heb nog steeds geen afbeelding.. Anyway, die hele verdieping met tweedehands boeken bij Polare wordt echt nog mijn dieptepunt.. Misschien moet ik er niet iedere week naartoe gaan, maar deze week ben ik er toch weer geweest.. Nieuwsgierig wat ik heb gekocht? Lees dan verder!

Gekocht
IMG_3468 
Weer twee geweldige boeken zijn nu van mij! De eerste op de foto is Utopia van Thomas More. Het is een heel dun boekje, dus ik twijfelde eerst of dit wel de goede versie was, maar ik kon niets vinden dat het een verkorte versie was, dus ik heb hem gewoon gekocht.
Deze heb ik ook op mijn repertoire lijst gezet voor een extra vak dat ik aan het doen ben, dus het komt goed uit dat ik deze tegen kwam.

Het tweede boek dat ik heb gekocht, is een boek waar ik al eeuwen over aan het zeuren ben. Het is de lof der zotheid van Desiderius Erasmus en ik ben zo ontzettend gelukkig dat dit boek nu eindelijk in mijn bezit is. Ik heb dit boek op de middelbare school gelezen voor Nederlands (omdat ik niet net zoals iedereen het gouden ei wilde lezen, maar iets moeilijkers zocht), al moet ik toegeven dat ik er toen niet veel van begreep. Toen wist ik ook nog niet hoe belangrijk dit boek was in de geschiedenis. Het is een boek die de spot drijft met zo’n beetje alles. De kerk, de staat.. Je kunt je wel voorstellen dat ze daar in die tijd niet blij mee waren..

Verder heb ik geen boeken geleend of ontvangen.

Advertentie

3 thoughts on “Showcase Sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s