Home » Schrijven » Nanowrimo Update!

Nanowrimo Update!

NaNoWriMo
Hoi allemaal! Ik denk dat het wel weer tijd is voor een nieuwe Nanowrimo update!

Deze week was eigenlijk ‘helweek’, maar ik moet zeggen dat het nog behoorlijk goed ging (in het begin van de week). Vorig weekend had ik niet erg veel geschreven, maar de dagen daarvoor gingen zo ontzettend goed, dat dat niet uitmaakte. Zaterdag heb ik volgens mij helemaal niets gedaan. Ik ging toen naar de Antwerpse boekenbeurs (waar ik nog steeds een blogje over moet typen) en had ik een meeting met Patrick Ness. Zondag heb ik wel weer een hoop geschreven.

Maandag, het begin van de helweek, ging ontzettend goed. Ik heb mijn eerste deel afgerond en ben tot over de 20.000 woorden heen gegaan. Een schouderklopje heb ik hier wel verdiend.
Hierna heb ik nog wel braaf mijn woordenaantal gehaald, maar vanaf woensdag was het even flink aanpoten. Ik heb het deze week erg druk gehad, en ik loop dus nu ook erg achter.
Ik moest deze week 2 boeken uitlezen (Everything is illuminated van Jonathan Safran Foer, waarvan ik momenteel al 3 dagen op 100 bladzijden zit. Het is een goed boek, maar ik heb gewoon de tijd niet. Het andere boek is Reveries of the solitary walker van Rousseau, en ook al dacht ik in het begin dat ik dit een leuk boek zou vinden, heb ik hem toch weg gelegd. Het was vreselijk. Hierover later meer.)
Ook moest ik deze week artikelen lezen, een samenvatting maken en nog wat andere hoofdstukken lezen van een studieboek. Voor volgende week maandag moeten er weer 2 boeken uit, dus je begrijpt  dat ik nu stress heb.

Wat ik wel nog even met jullie wil delen: Gisteren heb ik geen enkel woord geschreven, omdat ik naar een concert ben geweest van een band waar ik al zo’n 5 of 6 jaar fan van ben, namelijk: Panic! at the disco. Ik stond helemaal vooraan en het was zo ontzettend gaaf!

Goed, terug naar Nanowrimo: Ik moet voor vandaag op de 25.000 komen en ik zit nu op 21.667. Niet erg veel, dus ik heb vandaag een hoop te doen. Ik vind wel dat school voorgaat, maar ik heb ontdekt dat Nano hét perfecte studie ontwijkend gedrag is, dus wie weet.. Misschien komt het nog goed!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s