Home » Schrijven » Nanowrimo Update!

Nanowrimo Update!

NaNoWriMoVinden jullie het leuk dat ik telkens updates plaats? Het gaat gewoon erg goed, en ik vind het leuk om het met jullie te delen. Om het niet al te vroeg te doen lijken, zal ik dit bericht morgenvroeg pas posten..

Goed, vandaag (donderdag) is het dag 7 en dat betekent dat we al een week goed bezig zijn! Het aantal woorden waar je nu ongeveer op zou moeten zitten, is 11.669, als je er van uit gaat dat je iedere dag 1667 woorden schrijft.
grafiek


Nu komt het. Tromgeroffel graag.. Mijn aantal woorden is……. 15.008

Ik ben stiekem heel trots op mezelf en ik hoop dat het bij jullie net zo goed gaat met het schrijven als bij mij. Mijn balkjes stijgen boven de grafiek uit en dat is erg leuk om te zien!

Zoals ik de vorige keren al vermeldde, is het gewoon erg leuk om te doen. Als je nog niet mee doet, zou ik je willen aanraden om alsnog te beginnen, ook al zijn meer dan 11000 woorden voor één dag best wel veel.. en anders doen jullie gewoon volgend jaar mee! Dan doen we het gezellig samen!

Voor diegene die ook zo hard aan het werken zijn om het boek op tijd af te krijgen: Succes, en veel plezier. Ik weet dat jullie het kunnen!

Naamloos

Advertentie

6 thoughts on “Nanowrimo Update!

 1. Wat ik mij afvraag: denk je dat je alles van wat je nu schrijft gaat bewaren? Ik bedoel, ga je je tekst hierna zelf nog redigeren? ‘Schrijven is schrappen’ zeggen ze wel eens…

  • Wat een goede vraag! Ja, ik ben wel van plan er nog iets mee te gaan doen hoor. De bedoeling is volgens mij dat je in januari of in december alles gaat bewerken en zo. En misschien dat er inderdaad stukken verwijderd gaan worden. Sowieso vind ik de 50.000 best wel veel en ben ik bang dat ik allemaal niet interessante informatie over houd, maar dat zijn zorgen voor later.
   Tot nu toe is het het langste wat ik ooit geschreven heb, en ik ben er stiekem best een beetje trots op. Als het boek straks af is zal ik een aantal mensen het laten lezen, en als het goed is, wie weet.. misschien geef ik het dan wel uit.

 2. INTERTEKSTUALITEEEIT
  Maar yay, meer updates. Blijft leuk om te lezen, ook al volg ik het ook bijna live via de NaNo website en facebook 😉

  (Die sprong van 4000 woorden blijft indrukwekkend.)

  • Haha 🙂
   Okee, dat is mooi, dan blijf ik gewoon updates schrijven, zo lang als het goed gaat! Haha dankje, ik schrok daar ook wel een beetje van, het zijn er wel echt heel veel in één dag.. Maarja, dat noemen ze studieontwijkend gedrag, geloof ik 😉

 3. Wat leuk om te lezen, jammer genoeg heb ik daar nu echt geen tijd voor, wat een uitdaging zou dat voor mij zijn! Misschien doe ik volgend jaar wel mee, ik hou het in elk geval in gedachten!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s