Home » Schrijven » Nog maar één dag!

Nog maar één dag!

Haal je typemachine maar van zolder, ga op zoek naar inspiratie en dan hoef je nog maar heel eventjes te wachten! Nanowrimo begint morgen al! Morgen! Hebben jullie er net zo veel zin in als ik?

In Nanowrimo is het de bedoeling dat je een novel schrijft van 50.000 woorden in de maand november. Als je het aantal woorden haalt aan het einde van de maand, wordt je boek gepubliceerd!

Ik denk er al een paar jaren over, maar dit jaar heb ik eindelijk besloten mee te doen! Ik en nog een boel klasgenoten hebben besloten elkaar te steunen in deze drukke maand. Ik heb eindelijk een idee, en ik kan niet wachten om te beginnen! Natuurlijk zal ik mijn vorderingen hier plaatsen, maar je kunt me ook toevoegen als vriend op de site, als je zelf ook mee doet! (Username: Maris_95)

Doen jullie ook mee dit jaar?

Advertentie

3 thoughts on “Nog maar één dag!

    • Ja, cool hè! Ik weet helaas niet precies hoe het werkt, want ik heb het ook maar van horen zeggen (maar wel van meerdere mensen, dus ik neem aan dat het waar is) dat je boek dan uitgegeven wordt óf gratis óf dat je alleen de verzendkosten hoeft te betalen. Ik vind het in ieder geval supertof, maar eerst maar eens proberen de 50.000 woorden te halen 😉

      • oh, wow. Dat zou zo gaaf zijn. ik heb echt meteen een drijfveer om keihard te werken. 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s