Home » Showcases » Showcase sunday!

Showcase sunday!

Hoi allemaal! In de wekelijkse showcase sunday laat ik jullie zien welke boeken ik de afgelopen week gekocht/geleend of gekregen heb. Ik heb mezelf momenteel een boek-koop-verbod opgelegd, maar dat betekent niet dat ik geen boeken mag lenen of krijgen! Deze week heb ik één boek ontvangen;

Bought
Geen dus..

Borrowed
Ook geen, ik heb er nog genoeg liggen

Overig

IMG_3389 Ik heb deze week wel een boek mogen ontvangen, en dat is de dichtbundel Waar we wonen van Thomas Möhlmann. Dit is een boek die we lezen voor de leesclub Een perfecte dag voor literatuur, dus bedankt Not Just Any Book en uitgeverij Prometheus voor dit boek!

Ik lees zelf niet zo vaak dichtbundels, maar ik wil hier wel graag mee beginnen. Ik heb poëzie analyse gekregen, de afgelopen weken, en sindsdien ben ik wel meer in de ban geraakt van poëzie. Vandaar dat ik erg blij ben dat er eens een dichtbundel mee doet met de leesclub! Het review van deze bundel komt 7 december online!

Advertentie

2 thoughts on “Showcase sunday!

  1. Ik ben benieuwd naar de review! Wat me doet denken aan dat ik nog steeds Majella moet uitlezen (oeps) en daar een review over moet schrijven. *gaat snel verder lezen* Ik vind je showcase sunday trouwens erg leuk om te lezen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s