Home » Showcases » Showcase sunday

Showcase sunday

De wekelijkse showcase sunday laat zien welke boeken in afgelopen week geleend/gekocht/gekregen heb. Aangezien ik mezelf een boek-koopverbod heb opgelegd, is het de afgelopen weken wat rustiger geweest. Maar nu heb ik toch weer iets dat ik aan jullie wil laten zien!

Bought
IMG_3300Forgive me father, for I have sinned.. Ik heb toch weer een boek gekocht! Ik heb afgelopen week even gekeken, en ik ben nu al sinds 9 september hier mee bezig.. Oftewel, al langer dan een maand.. Ik vond dat ik wel heel even mocht zondigen, en aangezien ik toch een half uur in de Bruna heb rondgelopen omdat ik mijn bus gemist had, besloot ik toch even een boek te kopen. Het boek dat ik heb gekocht, heet De wijsheid van Honden en het is een informatief boek. Het boek is geschreven aan de hand van een studie over het gedrag van honden. Het boek laat zien dat honden veel intelligenter zijn dan we eigenlijk denken.
Ik vond het een heel interessant onderwerp, en dus besloot ik het boek te kopen. Ik ben benieuwd!

Verder heb ik geen boeken gekocht/geleend of gekregen.

Hebben jullie nog leuke boeken gescoord deze week?

Advertentie

One thought on “Showcase sunday

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s