Home » Persoonlijk » Let’s take a picture!

Let’s take a picture!

IMG_3329

Binnenkort komen mijn zus (klik hier voor haar blog) en ik in de regionale krant! Zij kende iemand die voor BN de Stem schrijft, en ze vroeg of ze eens iets wilde schrijven over blogs. En dat doet ze! Dus heeft ze mijn zus en mij geïnterviewd! 🙂 Gisteren kwam er een fotograaf langs. We moesten even wachten tot hij er was, maar we hadden alles al wel klaar gezet, dus besloten we zelf wat plaatjes te schieten. Ik dacht dat jullie het misschien wel leuk vonden als ik ze zou delen, dus hier komen een aantal foto’s. Enjoy!

IMG_3339 IMG_3322

IMG_3348
IMG_3302 

Advertentie

4 thoughts on “Let’s take a picture!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s