Home » Columns » Want more Tim Burton?

Want more Tim Burton?

IMG_3289
 Voor wie het nog niet weet; ik ben een echte, diehard, Tim Burton fan! Om te zeggen dat ik alle films van hem gezien heb, gaat een beetje ver (sommige zijn namelijk heel moeilijk te verkrijgen!), maar het zijn er in ieder geval een hele hoop. Mijn verzameling wordt dan ook steeds groter..

Gelukkig zijn er nog andere leuke dingen te vinden op het internet? Ben jij net zo’n fan als ik? Klik dan verder 🙂

The melancholy death of Oyster Boy and other stories is een boek dat ik 5 sterren heb gegeven. Ik heb het nog niet gereviewed, maar ik vond gewoon dat het dat verdiende! Het is echt een top boek als je van Burtons stijl houdt! Het leuke is dat hij ze ook nog eens geanimeerd heeft!
Hier kun je de verschillende animaties bekijken over de avonturen van stainboy. Hij neemt het op tegen Stare Girl, Toxic Boy en andere schurken!

Dan heb je nog een vroegere film van Burton, genaamd Vincent. Klik hier.
IMG_2481
Ik kwam zojuist ook een boek tegen, getiteld The art of Tim Burton. Ik wil die heel graag hebben, maar hij is een beetje duur. Wel heb ik al een ander boek, getiteld Burton on Burton gekocht via Awesomebooks. Hier staan ook tekeningen in, dus dat is een top alternatief!

 

Monopoly Nightmare before Christmas

Wat ik persoonlijk ook erg leuk vind, zijn de verschillende spellen die zijn uitgebracht in Tim Burton edities. Meestal gaat het dan om de film The nightmare before christmas. Er zijn verschillende spellen te verkrijgen op ebay, maar via bol.com kun je monopoly kopen in deze editie. Ik zie dat hij momenteel niet meer leverbaar is, maar een week geleden was dit nog wel zo.. Ik hoop dat hij binnenkort nog terug komt? Anders kun je altijd nog kijken bij spellen winkels, zoals de dobbelsteen in Tilburg.

Advertentie

One thought on “Want more Tim Burton?

  1. hallo,

    toen ik dit las was ik meteen opgelucht dat ik niet de enig fan ben,
    mijn ouders worden het spug zat dat ik films van hem kijk met voornamelijk Johnny Depp ik weet niet zo goed wat ik verder moet zeggen dus ehhh……
    doei

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s