Home » Overige » Wish to read list

Wish to read list

Normaal zijn jullie een Showcase Sunday van me gewend op zondag. Maar nu is het zo dat ik deze week geen boeken gekocht, geleend of gekregen heb. (Mijn challenge gaat de goede kant op!) Daarom nu iets anders, namelijk een wish to read list. Welke boeken zou ik nog heel erg graag willen lezen?

Het eerste boek dat ik noem dat ik graag nog zou willen lezen, is het boek Voor ik ga slapen van S.J. Watson. Dit boek gaat over Christine die zich haar leven amper kan herinneren. Iedere ochtend wordt ze wakker en moet iemand haar vertellen wie ze is. Ze is volledig afhankelijk van haar man Ben. Wanneer ze een dagboek bij gaat houden, op aanraden van de dokter, komt ze er achter dat Ben niet altijd alles vertelt..

Dit boek is heel anders dan de meeste boeken die ik lees/gelezen heb. Het doet me denken aan de film van 50 first dates, al hoop ik dat dit boek een stuk serieuzer is dan die film, ook al is het onderwerp hetzelfde. Dat verwacht ik eigenlijk ook wel. Ik ben in ieder geval heel erg benieuwd naar dit boek.

Gulliver's TravelsEen ander boek dat ik nog heel graag wil lezen is Gulliver’s Travels van Jonathan Swift. Deze staat inmiddels al in mijn boekenkast, maar nog steeds ongelezen. Dit boek gaat over de reizen van Gulliver (goh), waarvan de bekendste wel is waarin zijn schip ten onder gaat en hij aanspoelt op een eiland van de Lilliputters.

Ik ken dit verhaal. Ik weet niet zeker waar ik het van ken, maar ik ken het wel. Ik vind het leuk om verhalen te lezen waarvan je een groot gedeelte nog weet van vroeger. Dit is ook zo’n verhaal en dat spreekt me heel erg aan. Verder lijkt het me ook gewoon een erg goed boek, en staat het bovendien ook nog eens op de literatuurlijst van de Universiteit!

Game of Thrones / 1 Het spel der tronenNeed I say more? Game of Thrones van George R. R. Martin kent nu inmiddels iedereen wel. Ik wil dolgraag de serie gaan kijken, maar ik moet van mezelf eerst de boeken lezen. Dus heb ik het boek gereserveerd bij de bibliotheek. Een paar weken geleden. Maar hij is nog er nog steeds niet 😦 Ik ben echt razend benieuwd naar dit boek!

Verder staan er nog zo’n 172 boeken op mijn to-read lijst op Goodreads, maar dit zijn degene die ik momenteel het liefst wil gaan lezen. Ook Magic kindom for sale hoort hier bij, maar hier ben ik nu eindelijk in begonnen!

Zijn er nog boeken die jullie echt super graag willen gaan lezen? Of hebben jullie een van bovenstaande boeken gelezen? Laat me weten wat je er van vond in de comments!

Advertentie

3 thoughts on “Wish to read list

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s