Home » Showcases » Showcase Sunday!

Showcase Sunday!

Hoi allemaal! Showcase Sunday is een initiatief van Vicky van Books, Biscuits and tea. De bedoeling is dat je iedere zondag verteld welke boeken je bought en borrowed hebt in die week. Dit leek me wel een leuk concept, alhoewel ik natuurlijk niet elke week nieuwe boeken koop of leen. Ik ga het gewoon doen, en ik hoop dat jullie het leuk vinden!

In tegenstelling tot vorige week, zal deze showcase wat korter zijn dan vorige week. Hoe dat komt? Lees verder!

Bought
NONE! Normaal gesproken zou ik hier niet heel blij mee zijn hoor, maar dit betekent wel dat ik me nu al minstens een week aan mijn koopverbod hou. Voor diegene die het niet weten, ik postte iets over het aantal boeken dat ik heb (190) en het aantal boeken dat ik daarvan gelezen heb (64), wat echt schandelijk is.. Dus legde ik mezelf een boek-koopverbod op (met uitzondering van studieboeken) tot ik minstens de helft van al mijn boeken heb gelezen. Ik ben goed op weg, ik heb deze week twee van mijn eigen boeken uitgelezen (die moest ik voor college lezen, maar who cares).

Borrowed
Momenteel ook geen.. Ik heb nu nog 3 boeken liggen van de bibliotheek, en het ene boek dat ik gereserveerd heb is nog steeds niet binnen.. Zucht. Maar ik heb genoeg te lezen nog hoor 😉

Received
Ik vertelde net al dat ik twee van mijn eigen boeken heb gelezen. Maar… ik heb deze week ook twee boeken mogen ontvangen! (Daarmee kom ik dus geen steek verder, maar nou en)
IMG_3280
Het eerste boek dat ik heb mogen ontvangen, is De twaalf stammen van Hattie, geschreven door Ayana Mathis. Ik ken de schrijfster niet, en het boek kende ik ook niet, al kan dat te maken hebben met het feit dat hij 9 oktober pas uit komt.
Het boek gaat over Hattie Shepherd, die haar eerste kind krijgt op haar vijftiende. Het boek weerspiegelt de verschillende fasen van haar leven.
Ik weet nog niet wat ik van dit boek moet vinden, het is niet iets dat ik zelf zou uitzoeken, maar aan de andere kant is dat juist heel leuk, een keer iets nieuws! Op de foto kun je zien dat ik het boek heb gekregen samen met een tas met de tekst: Ik ben een echte lezer. Cool toch? Dit was een welkomstpakketje van de club van Echte lezers. (Wil je nou ook zo’n tas en dit boek, schrijf je dan in als jij je een echte lezer voelt!)

IMG_3282Het tweede boek dat ik gekregen heb, is het boek Niets en Niemand van Ivo Bonthuis. Deze kreeg ik via Not just any book, omdat ik lid ben geworden van de club ‘een perfecte dag voor literatuur’. De bedoeling is dat je je inschrijft voor één of twee boeken, deze ontvang je dan en vervolgens schrijf je er een review over. Dit boek leek me heel interessant en daarom heb ik me ingeschreven om deze te gaan reviewen. Jullie gaan hier dus zeker meer over horen!
Het boek gaat over Laura, die een vliegtuig heeft gemist dat daarna is neergestort. Iedereen denkt dat ze dood is. Vanaf dat moment is alles weer mogelijk.

Hebben jullie deze week nog leuke boeken gekocht of geleend? Doen jullie mee met boekenclubs?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s