Home » Columns » So many books, so little time!

So many books, so little time!

Ik schrok eigenlijk wel toen ik erachter kwam dat ik vorige week in totaal €80 euro aan boeken kwijt was. Ook heb ik tot nu toe iedere week wel boeken gekocht. Ben ik dan zo boek-shop verslaafd?

Misschien moet ik toch maar de mok bestellen ‘I’m a bookaholic’, want het wordt wel een beetje te gek. Ik heb geen ruimte meer en ik koop meer boeken dan ik kan lezen. Ik heb eens even geteld. Hoewel ik blij werd van het feit dat ik 190 boeken in mijn bezit heb (en dan komen er nog schoolboeken bij), heb ik ook geteld dat ik er maar 63 van gelezen heb. Dat is zo’n 33% en dat vind ik stiekem best wel erg..

Dus. Ik heb besloten dat ik geen boeken meer mag kopen, met uitzondering van schoolboeken die ik echt nodig heb. Tot dat ik minstens de helft van al mijn boeken heb gelezen. Ik hoop dat dit me gaat lukken!

Nu ben ik wel benieuwd: Hoeveel boeken uit jouw eigen boekenkast heb je eigenlijk al wel gelezen?

Advertentie

3 thoughts on “So many books, so little time!

  1. Oh ik zou eens moeten gaan tellen, maar zoveel als jij heb ik never, Wel heb ik het merendeel gelezen van wat er in mijn kast staat, ik vind het heel lastig ongelezen boeken te laten staan, haha.

    • Haha, ik heb juist altijd zo iets van ‘ik heb niks om te lezen!’, terwijl het tegendeel nu dus is bewezen.. Het is wel leuk om te tellen hoeveel boeken je nu eigenlijk hebt 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s