Home » Columns » Allemaal awesome people

Allemaal awesome people

Hoi allemaal! Gisteren was mijn tweede introductie dag. Het werd georganiseerd door de studievereniging en het was echt heel leuk. Weer een klein dagverslagje dat ik schrijf in de bus.
We verzamelden eerst (en ik ben niet verdwaald!) en kregen allemaal een goodiebag met dingetjes over de studie vereniging. Daarna gingen we naar de jaarbeurs voor het boekenfestijn! Ik wilde er sowieso al naartoe, en met z’n allen gaan is natuurlijk veel gezelliger! We mochten anderhalf uur rondlopen (wat natuurlijk veel te kort was) en kijken naar leuke boeken. Ik heb best veel gekocht, wat niet zo handig was omdat ik er nog de hele dag mee moest sjouwen.. Maar ik had in totaal zo’n 12 boeken en was 30 euro kwijt. Dat is toch geen geld? (Geen zorgen, ik noem alle boeken aanstaande zondag met de sunday showcase)

Vervolgens gingen we een terrasje pakken, want daar was het echt weer voor. Het was heel gezellig. Daarna gingen we naar Savannah Bay, waar ik een toffe tas gekocht heb. Toen gingen we met z’n allen luisteren naar een lezing van Vrouwkje Tuinman. Ik kende haar niet maar het waren mooie gedichten die ze had geschreven.

Na de lezing bleven we nog even omdat sommige mensen nog schoolboeken moesten kopen. Ik ontdekte nog een leuk boekje over rare dingen die mensen zeggen in een boekwinkel (zoals iemand die vraagt naar een deel twee van het dagboek van Anne Frank..).

Daarna (ik probeer niet telkens ‘en toen, en toen’ te zeggen) gingen we eten. De studievereniging had voor ons gekookt, echt super lief! Het was gezellig en veel eerstejaars schreven zich in voor de studievereniging, ik ook en ik heb er nu al zin in!

Na het eten gingen we naar het literatuurhuis waar twee dichters kwamen voordragen. Ik ben hun namen vergeten, maar als ik ze weer weet zal ik het hier nog in zetten. Het was in ieder geval heel interessant en op het einde kreeg iedereen nog een tas en een dichtbundel en gratis bier. Ik heb nu de handtekeningen in de bundel staan staan 🙂

Als laatste was er een literaire kroegentocht maar die heb ik niet meer helemaal mee gedaan, want ik moest de bus halen. Wel jammer, maar het was verder al echt een topdag!

image

Advertentie

6 thoughts on “Allemaal awesome people

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s