Home » Overige » Het boekenfestijn

Het boekenfestijn

Hoi allemaal! Ik heb een leuke mededeling voor jullie. Althans, ikzelf vind het heel erg leuk.
Volgende week is het weer boekenfestijn in de Jaarbeurs in Utrecht. Vorig jaar ben ik hier ook heen geweest, maar dan in Rotterdam. Het was echt alsof ik de boekenhemel in gelopen was.. Daarom ben ik zo blij dat het nu in Utrecht is, in de week van mijn introductie. Ik moest dit natuurlijk even met jullie delen!

Van donderdag 5 september tot en met zondag 8 september kun je een heleboel boeken super goedkoop kopen op het boekenfestijn. De eerste keer dat ik er heen ging, dacht ik dat het tweedehands boeken waren, maar nee, het waren nieuwe boeken! Ze staan gesorteerd op genre en je hebt echt vanalles; van Fantasy tot waargebeurd, van Literatuur tot kleuterboeken.. Boeken in het Nederlands en in het Engels (andere talen weet ik niet zeker) en ook informatieve boeken, zoals over kookkunst, fotografie, geschiedenis…

Om je een indicatie te geven van de prijzen; ik heb Harry Potter boeken gekocht, de laatste 2 delen, voor €5,- per stuk (!) en classics (zoals bijvoorbeeld Alice in Wonderland of Tom Sawyer) voor €1,95 per stuk. Ook hebben ze er kaarten, spelletjes en andere dingen die met lezen te maken hebben.

Voor meer informatie, check even de website. Daar kun je ook een uitnodiging aanvragen met een bon voor een gratis boek.

Ga jij ook naar het boekenfestijn?

Advertentie

6 thoughts on “Het boekenfestijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s