Home » Persoonlijk » Liebster Award!

Liebster Award!

Ik kreeg zojuist het leuke berichtje dat Janine van Sweetdreams me heeft genomineerd voor een Liebster award! Hoe leuk is dat?

Liebster Award is een award voor opkomende bloggers die minder van 200 volgers hebben op iets van sociale media.( Meestal worden Bloglovin en Twitter als basis beschouwd en word er het meest naar dat gekeken.) Het is de bedoeling om door deze award wat meer bekendheid te boeken voor je blog en zo ook andere opkomende bloggers even in de spotlights te zetten zodat iedereen een goede kans krijgt.

Ik heb helaas nog niet zo veel volgers (wat aan de andere kant wel leuk is, want nu kan ik mee doen met deze award, hihi). Maar down the rabbit hole is ook nog erg jong en ik moet mijn plekje nog een beetje vinden.

De bedoeling is dat je 11 vragen beantwoord die degene die jou genomineerd heeft heeft gekozen. Vervolgens nomineer je zelf ook 11 bloggers en kies je een aantal vragen. Voor mijn antwoorden en de genomineerden, lees verder 😉

1. Waarom ben je een blog begonnen en met welk doel?
Ik had al voor drie jaar lang een blog genaamd Blosses. Ik begon deze, ik weet eigenlijk al niet eens precies meer waarom, maar vooral omdat ik mijn eigen plekje op het web wilde. Ik las weblogs, en het leek me erg leuk om er zelf een te beginnen. Deze blog had echter niet echt een hoofdonderwerp, en ik vond het steeds minder leuk om er op te posten. Dus besloot ik een nieuwe blog aan te maken, en dat is deze. Met een hoofdonderwerp, waar ik soms toch een beetje van afwijk. Ik ben heel blij dat ik deze stap genomen heb. Ik vind het echt heel leuk om te posten, en ik heb ook een heleboel leuke dingen ontdekt, sinds ik deze blog heb.

2. Welke blog lees je écht elke dag?
Oef, dit is lastig.. Ik volg alle blogs via Bloglovin, en daar lees ik alle nieuwe posts die er op worden gezet. Één blog die echt heel erg leuk vind, is Lauradenkt. Laura studeert literatuurwetenschap, wat ik binnenkort ook ga doen, en de stukjes die ze over haar studie plaatst, vind ik reuze interessant. Mede dankzij haar, heb ik deze studie ook ontdekt. De andere stukken die ze post, zijn echt hilarisch, en het is gewoon een leuke blog om te volgen.

3. Waar kan iemand jou s ‘nachts voor wakker maken?
Voor een bak lasagne! Ik ben zo dol op lasagne, daar ben ik altijd voor in! Of voor een nieuwe aflevering voor Pretty Little Liars, daar mag je me ook voor wakker maken!
Ik weet nog een keer dat m’n vader me ’s avonds uit mijn bed haalde (oke, dat was  pas om 11 uur, maar toen was ik een stuk jonger, dus toen vond ik dat nacht), omdat hij naar de macdonalds was gereden! Hij was uit eten geweest, maar dat was heel chic dus hij kreeg niet zo veel te eten. Hij ging nog wat halen bij de macdonalds en toen hij thuis kwam, maakte hij mij wakker ‘Heb je zin in kipnuggets?’ Dat vond ik ook niet zo erg 🙂

4. Ben je een ochtend of avond mens?
Een avondmens, definately. Ik hou van ’s ochtends uitslapen, maar ik hou meer van avonden. Lekker ’s avonds op de bank met een goede serie/een goed boek , een dekentje en een grote mok thee, en ik ben helemaal gelukkig!

5. Waar heb je echt een enorme hekel aan?
Ik kan niet zo goed tegen mensen die altijd overal over lopen te klagen. Toegegeven, ik kan er ook wat van, maar er zijn mensen die werkelijk nergens iets positiefs over te zeggen hebben. Daar raak ik behoorlijk geïrriteerd van. Er moet toch iets zijn waar je wél positief over bent?

IMG_2511
6. Wat is jouw favoriete huisdier?
Mijn hondje! Ik wist niet dat ik zo’n hondenmens was, maar ik hou echt van dat beestje. Hij komt heel vaak bij me zitten op de bank, en hij is altijd zo enthousiast als je weg bent geweest, en je komt thuis. Hij blijft kwispelen en springen en is gewoon zo’n schatje!

7. Wat vind je het allerlekkerste snoep?
Telt chocolade als snoep? Want dan is deze vraag niet zo moeilijk. De Milka reep met Oreo chocolade er in verwerkt. Hmmm echt goddelijk! Ik kan echt wel zo’n hele reep in één keer opeten, al vind ik dat dan wel een beetje zonde.. Maar zo lekker!

8. Wat is je grootste miskoop ooit?
Ik denk.. mijn blackberry. Ik wilde een nieuwe telefoon, en ik hoorde van veel mensen dat dit een goede telefoon was. Internetten, Ping, Whatsapp.. Ik had een prepaid abonnement maar zo’n beetje iedere week moest ik hem opladen. En het internet deed het nog niet eens.. Ik weet niet hoe lang ik deze telefoon heb gehouden, maar ik gok dat het niet heel erg lang was..

9. Wat voor telefoon heb je?
Geen blackberry meer dus.. Ik heb nu een samsung galaxy ace (nogiets). Ik ben met deze wel blij. Ik heb een abonnement van Typhone en alles verloopt prima. Ik heb internet (die het ook gewoon doet!) en ondanks het ini mini geheugen waardoor er vrij weinig applicaties op kunnen, is het een fijne telefoon.

10. Wat is je grootste wens?
Mijn grootste wens.. Pfoe, die is lastig! Als ik nu iets zou moeten kiezen zou dat denk ik zijn dat ik mijn studie af rond en een super toffe (en natuurlijk goed betaalde) baan zou krijgen. Iets doen wat ik echt leuk vind om te doen, dat is mijn wens.

11. Wat is de leukste reactie die je ooit hebt gekregen op je blog?
Ik ga even spieken.. Ik vind het sowieso altijd heel leuk als mensen reacties achter laten. Pasgeleden had ik van Janine een hele leuke reactie op het stuk over Pseudoniemen. Ze zei ‘Voor mij maakt de naam niets uit, of het een man, een vrouw of om mij een buitenaards wezen is het gaat me om de inhoud en om het boek opzich‘ Waarop ik heel droog reageerde dat ik best graag een boek van een buitenaards wezen zou willen lezen. Hoe cool zou dat zijn? Dit was echt een reactie die me deed glimlachen, maar zoals ik al zei, ik vind reacties krijgen sowieso heel leuk 🙂

En dan is het nu de bedoeling dat ik ook mensen ga nomineren! Ik kom denk ik niet aan de bedoelde 11 genomineerden, omdat ik een aantal anonieme volgers heb..
Mijn genomineerden zijnnnnnnn….
1. Sanne van De pagina omslaan
Sanne’s blog gaat, net zoals deze, vooral over boeken. Ze is dol op quotes en schrijft fijne reviews.
2. Tine van Wordcraft and mystery
Wederom een boekenblog, dit maal meer voor Young Adult!
3. Wendy van Wensend
Hoe kan ik mijn eigen zus nu niet nomineren voor deze award? Wensend is ook een boekenblog, maar dan in het Engels.
4. Dalindcy
Een blog over haar leven, op een hele leuke manier geschreven!
5. Annelies van Boekboetiek
Waar boekenwurmen een werkwoord is! Wederom een toffe boekenblog!
6. Carlijn van Clossine
Een leuke blog over haar leven

Zo, dat zijn dus mijn genomineerden! Ben jij nou een van die anonieme volgers, of ben je een beetje teleurgesteld dat je hier niet bij staat, stuur me een berichtje en ik zet je er bij! 🙂

En dan, mijn vragen!
1. Wat vind je zo leuk aan bloggen? Hoe kwam je op het idee om een blog te beginnen?
2. 
Wat is het leukste boek dat je ooit gelezen hebt en waarom?
3. Wat zou je doen als nu ineens Winston Gerstanogiets Gaston voor je deur stond en je ineens miljonair was? Zou je al je geld gelijk gaan uitgeven, of zet je alles op je spaarrekening?
4. Wat was vroeger je favoriete schoolvak?
5. Wat is je lievelingsdier?
6. Wat is jouw droombaan?
7. Als je nu op vakantie zou mogen gaan, ongeacht de kosten, waar zou je dan naartoe gaan?
8. Wat is je favoriete blog?
9. Wat is de leukste blogpost die je ooit gemaakt hebt?
10. Is er een zinspreuk of quote die je heel erg mooi vindt?
11. Wat is de leukste reactie die je ooit gekregen hebt?

Succes allemaal! Ik kan niet wachten om jullie antwoorden te lezen!

Advertentie

12 thoughts on “Liebster Award!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s