Home » Persoonlijk » Things that make me happy

Things that make me happy

IMG_3218IMG_25052013-01-09 16.19.38 Ik klaag soms. Oke stiekem best wel veel. Vandaag een vrolijk blogje, met alle dingen die mij blij maken (tot op zekere hoogte, want waarschijnlijk vergeet ik meer dan ik zal typen)!

♥ Boeken ♥ Heel vals mee zingen met foute muziek in de auto als het regent ♥ Snoepjes ♥ Pakketjes ♥ Mijn camera ♥ Het geluid van hondenpootjes op het laminaat ♥ Snoepjes ♥ Lazy days ♥ Knuffels ♥ Knakworstjes ♥ Lieve reacties op mijn blog ♥ Een lekker geurtje ♥ Een heleboel ongelezen posts op Bloglovin’ ♥ Jonge diertjes ♥ De ‘als je de liefde van een boer wilt proeven’-reclame ♥ Vlindertjes ♥ Wakker worden met het geluid van fluitende vogeltjes ♥ Zon

Welke dingen maken jou nu blij?

Advertentie

2 thoughts on “Things that make me happy

  1. SNOEPJES!!! Hahaha, heerlijk. Weet je waar ik vrolijk van word? Dat als ik thuiskom, en ofdat na een half uur is of na een halve week dat maakt niets uit, dat ik dan überenthousiast word begroet door onze hond. Dan krijg je de indruk dat hij je zo ontzettend heeft gemist ❤ sowieso kan hij me altijd opvrolijken trouwens ;).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s