Home » Uitstapjes en vakanties » I’m back!

I’m back!

Hoi allemaal! Ik ben weer terug van een heerlijke vakantie, vol zon, zee, strand en Harry!  Het waren 5 gezellige dagen met mijn beste vriendinnetjes, waarin we een hoop gezien en gedaan hebben. We verbleven op een camping in Zoutelande, en zijn naar Vlissingen, Domburg en Middelburg geweest. De dagen zijn voorbij gevlogen en de vakantie was naar mijn zin veel te snel voorbij.

Voor degenen die het leuk vinden; ik typ een kort verslagje van mijn vakantie. Klik verder als je wil weten wat ik allemaal heb gedaan.
2013-08-10 17.15.21Zaterdag 10 augustus
Alle laatste spulletjes ingepakt, en met de auto op weg om mijn vriendinnen op te halen. Daar de spullen in de auto’s gegooid, en toen snel op weg naar Zeeland!
Eenmaal daar hebben we helemaal niks gedaan en hebben de vaders de tenten opgezet, en van het zonnetje genoten. Toen lekker knakworstjes gegeten en de camping verkend. We verbleven op camping Waayenburg, even buiten Zoutelande. Het was een kleine, maar gezellige camping. De eigenaresse was echt een schat van een mens en de camping zag er schoon en verzorgd uit.
Vervolgens zijn we Zoutelande zelf in gegaan. Het was een schattig klein dorpje met een prachtig uitzicht op de zee. Daar zijn we natuurlijk ook gelijk naar toe geweest. Met onze blote voeten door het warme zand, op naar een strandtentje. Daar hebben we lekker een wijntje gedronken en poffertjes gegeten.
We hebben daar nog even zitten kletsen, om daarna een rondje te gaan lopen over de duinen. Het was lekker weer, en we hadden lol in de speeltuin.
’s avonds zijn we terug gegaan naar de camping, hebben we wat gedronken en koeien verhandeld (koehandel).

Zondag 11 augustus
????????????????????????Op weg naar de camping op zaterdag, zagen we iets over een zomermarkt in Vlissingen. Dat leek ons wel erg leuk, dus daar zijn we heen gegaan. Er waren zo’n 150 kraampjes met souvenirs, kleding, tassen, eten.. Op internet stond dat er ook boekenkraampjes waren, maar dat was helaas niet zo.

Na een gezellig middagje vol donuts, zon en schreeuwende marktkoopmannen, zijn we terug gefietst naar de camping, en hebben daar lekker spaghetti gekookt.

Maandag 12 augustus
????????????????????????In een boekje dat we hadden gekregen van de eigenaresse van de camping, stond iets over glow in the dark midgetgolf. Dat leek ons wel grappig, dus we besloten naar Middelburg te fietsen om dat te gaan doen. Na 2 uur gezocht te hebben, hadden we het nog steeds niet gevonden, en besloten we maar naar de macdonalds te gaan. We namen allemaal een happy meal, en kregen daarbij een smurf!

We hadden de moed al opgegeven, en besloten in plaats van te gaan midgetgolfen, een rondvaart te doen richting Veere en het Veerse meer. De rondvaart duurde 3 uur, maar het was lekker warm op de boot en heel gezellig. We hebben op de boot nog wat gegeten, en zijn vervolgens uit eten gegaan in Middelburg.

Dinsdag 13 augustus
2013-08-13 14.01.58We kwamen er achter dat Domburg helemaal niet zo ver fietsen was, dus we zijn daar ook naar toe gefietst. We hebben een beetje langs de winkeltjes gelopen, maar we kwamen er achter dat er niet zo heel veel winkels zijn in Domburg, dus toen gingen we maar naar het strand. Boven op de Duinen hebben we ons brood opgegeten. Even later zijn we naar een terrasje gegaan, waar we lekker wat gegeten en gedronken hebben.

’s avonds gingen we nog pannenkoeken bakken. Er was ook nog een huifkar tocht door Zoutelande die we eigenlijk wilden doen, maar dat is er uiteindelijk niet meer van gekomen.

Woensdag 14 augustus
De laatste dag alweer! We moesten om 12 uur ’s middags van de camping af zijn, dus IMG_20130814_133532hebben we geregeld dat onze spullen rond half 12 werden opgehaald. Zelf zijn we daarna lekker naar het strand gegaan. We hebben lekker op het strand van de zon genoten, en hebben daarna geluncht bij een strandtentje. Daar hebben we de rest van de middag gezeten. Het was er heerlijk warm.
Net voordat we zelf opgehaald zouden worden, zijn we nog even Zoutelande in gegaan, en hebben we een ijsje gehaald. Want je kan natuurlijk geen vakantie houden in Zeeland, zonder een ijsje te hebben gegeten!
Toen werden we opgehaald, en was de vakantie al weer voorbij.

Advertentie

2 thoughts on “I’m back!

  1. Het lijkt me een leuke vakantie geweest te zijn toch? Ik heb eind juni ook voor het eerst een trip gemaakt naar Zeeland en ben ook in Domburg en Middelburg geweest! Ik denk wel dat ik het nog eens ga herhalen want ik vond het er wel leuk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s