Home » Overige » Één van mijn favoriete series eindelijk op DVD!

Één van mijn favoriete series eindelijk op DVD!

IMG_3037

Ik hou van series. Ook al zijn ze soms ongelooflijk voorspelbaar, ze zijn gewoon leuk.. Gossip Girl, 90210, Gilmore Girls.. Maar ik heb al een tijdje een nieuwe verslaving, namelijk Pretty Little Liars. Deze komt helaas niet op de Nederlandse televisie. En ook heel lang was het bijna onmogelijk om een dvd box te krijgen van deze serie. Je kon ze kopen op ebay, maar dan was het regio 1, en konden de discs hier niet in de dvd speler.. Wel kon het via Amazon, maar dan moest je een credit card hebben, ook niet echt handig..
Maarrrrrr, het kan nu via bol.com! Niet bol.com zelf, maar via ‘andere verkopers’. Toen ik dit zag, heb ik natuurlijk gelijk besteld! (Je vind hem hier)

Voor degene die de serie niet kennen, ik zal kort uitlichten waar het over gaat. Het verhaal gaat over Aria, Spencer, Hannah, Emily en Alisson. Op een avond, na een logeerpartij, verdwijnt Alisson, en er wordt niets meer van haar vernomen. Wat is er met haar gebeurd?
Alle geheimen die de meiden aan Alisson hebben verteld, zijn nu veilig. Denken ze. Tot ze berichtjes beginnen te ontvangen van een mysterieuze ‘A’, die al hun geheimen schijnt te kennen.

Deze serie is zó spannend, en in tegenstelling tot andere ‘meidenseries’, helemaal niet voorspelbaar. Telkens als je denkt te weten wie A is, gebeurt er weer iets, waardoor je op een totaal ander spoor gezet wordt. Zeker een aanrader!

Volgen jullie deze serie? Of zijn er andere spannende series die jullie me aanraden?

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s