Home » Challenges » Status Leesmarathon (dag 5)

Status Leesmarathon (dag 5)

Zo, weer bijna een dag er op zitten! Het gaat snel! Ik heb vandaag niks gelezen, terwijl ik juist zo goed bij was.. Ik heb de hele dag gewerkt, en had ’s avonds echt even geen zin. Wel heb ik twee reviews online gezet, van boeken die ik de afgelopen dagen heb gelezen: De hond in het lege huis en The picture of Dorian Gray. Van de laatste heb ik vandaag ook de film weer eens bekeken, wat ik natuurlijk ook moest doen voor mijn challenge.
Nu wachten mij nog 3 boeken. Ik heb Tirza voor vanavond op mijn nachtkastje liggen, en voor daar na, dat zien we dan wel weer..
Jullie hebben ook nog een review van Reinaert de vos te goed. Die komt er waarschijnlijk morgen op, en anders zondag!

Succes met lezen!

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s