Home » Challenges » Statusupdate: Dag 4 leesmarathon

Statusupdate: Dag 4 leesmarathon

Hoi allemaal! Ik hoop dat we allemaal goed op weg zijn met onze challenges? Na een ietwat valse start, ben ik in ieder geval weer hard aan het lezen geslagen! Hier een korte update.
Gisteren vertelde ik jullie dat ik twee dagen niets gelezen had. Niet goed van mij, maar ik ben goed op weg om het in te halen! Vandaag heb ik twee boeken gelezen, en ik ben bezig in het derde. Het eerste boek dat ik las, was The picture of Dorian Gray, geschreven door Oscar Wilde. Deze stond echt al heel lang in mijn boekenkast, en omdat ik de film al twee keer had gezien, en deze erg tof vond, besloot ik het boek te lezen. Ik geef het boek 3 hartjes. Een review komt later!
Dan heb ik ook nog De hond in het lege huis gelezen, van A. Koolhaas. Deze stond niet in mijn boekenkast, maar in die van mijn moeder. Zij las vroeger erg veel, en dit was een boek dat bij haar vroeger op de lijst stond. Ze raadde het mij aan, en ik heb het gelezen. Ook dit boek krijgt 3 hartjes, en ook hiervoor geldt: Een review komt later!

Momenteel ben ik met het derde boek bezig, en dat is Reinaert de vos. Ik ben nu op bladzijde 25 van 188, en ik ben bang dat ik die vanavond niet meer uit ga krijgen. Morgen moet ik de hele dag werken, dus ik hoop stiekem toch van wel. Dan ben ik morgen weer helemaal bij met lezen!

Hoe ver zijn jullie? Goed op weg, of druk bezig het lezen in te halen?

Advertentie

2 thoughts on “Statusupdate: Dag 4 leesmarathon

  1. ‘Reinaert’ heb ik jaren geleden al gelezen. Ik ben uit die streek, dus vroeger op school was het standaard leesmateriaal. Als je zo’n grappige verhalen graag leest raad ik je ‘Tyl Uylenspiegel” aan. =)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s