Home » Challenges » Leesmarathon, update!

Leesmarathon, update!

Hoi allemaal. Waarschijnlijk zijn jullie allemaal druk aan het lezen, want, de leesmarathon is nu al op de derde dag! Hier een korte update.

Maandag heb ik het boek ‘voor ik val’ gelezen (voor het review, klik hier). Voor gisteren had ik het boek ‘The picture of Dorian Gray’ klaar liggen, maar die ligt nu nog steeds dicht op mijn nachtkastje. Gisteren ben ik namelijk naar Apenheul geweest, en dat was ontzettend leuk! En gezellig tussen de aapjes doorlopen met een goed boek, dat zat er niet in. ’s Avonds zijn we uit eten geweest, dus toen heb ik ook niet veel gedaan. En vandaag heb ik er eerlijk gezegd niet meer aan gedacht. Slecht he?

Anyway, ik moet zometeen gaan werken tot 10 uur, maar daarna ga ik het boek uitlezen. Dan loop ik morgen nog 1 boek achter, maar ik heb nog geen plannen, dus morgen lezen we gewoon twee boeken!

Zijn jullie al goed op weg?

Advertentie

6 thoughts on “Leesmarathon, update!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s