Home » Overige » De wereld zien vanuit je luie stoel..

De wereld zien vanuit je luie stoel..

IMG_2613

In mijn about – pagina, is al te lezen dat ik stiekem ooit een keer de wereld rond wil reizen. Ik wil dolgraag nog een keer naar Frankrijk, het land van mijn dromen! Maar daar wil ik het niet bij laten. Ik wil gondelvaren in Venetië, de Akropolis bezoeken in Athene, of gewoon een ijsje eten op de Canarische Eilanden..

Anyway, ik heb dus iets leuks ontdekt, een soort spel, waar bij je de wereld kunt zien in je eigen woonkamer! Jullie kennen google maps allemaal wel, toch? Iedereen zoekt daar alleen maar zijn eigen woonplaats op, maar ik heb iets gevonden waarmee je google maps op een heel andere manier kunt gebruiken, namelijk http://geoguessr.com/. Je wordt ergens op de wereld gedropt, en dan kun je zelf uit gaan zoeken waar je terecht gekomen bent. Just give it a try!

Naamloos

Minnesota, USA

Advertentie

2 thoughts on “De wereld zien vanuit je luie stoel..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s