Home » Overige » 7 boeken, 7 films..

7 boeken, 7 films..

7 boeken
Eerder al, had ik het over de Leesmarathon van Craving Pages. Ik wilde eigenlijk een eigen challenge organiseren, mét een winactie, maar jammer genoeg kreeg ik weinig reacties, dus is dat niet echt haalbaar..
Maar hey, No problem, want ik doe natuurlijk zelf wel gewoon mee! En ik heb nu eindelijk een challenge voor mezelf bedacht, namelijk: 7 boeken, 7 films..
De leesmarathon begint op 29 juli (nog maar 5 dagen!), en eindigt op 4 augustus. Hij duurt dus 7 dagen. Ik weet niet precies hoeveel boeken ik normaal lees per week, maar ik denk dat het er nu zo’n gemiddeld 3 zijn. 7 wordt dus echt een uitdaging. Voor iedere dag een boek. En ik heb overigens gesteld dat ik niet allemaal van die boekjes van 80 bladzijden moet lezen, want dat is niet moeilijk..

En ik doe nog iets extra. Voor ieder boek dat ik lees, wil ik ook de film kijken. Nu zijn er natuurlijk genoeg boeken waar (nog) geen film van is, dus dat kan wel wat tricky zijn. Maar ik heb besloten dat als ik een boek lees, waar geen film van is, dat ik zelf de film ga bedenken. Waar moet het gefilmd worden, welke acteurs spelen er in, etcetera. Sounds fun, right?

Gaan jullie nog mee doen met de leesmarathon?

Advertentie

6 thoughts on “7 boeken, 7 films..

  1. Oehhh… Ik doe ook zeker mee met de leesmarathon maar 7 boeken vind ik toch wel heel veel. Dat gaat mij niet lukken ben ik bang. Veel succes en veel plezier volgende week :D!

    • Dankje! Haha ik weet ook nog niet of het mij gaat lukken, maar we zullen het zien!
      Jij natuurlijk ook veel leesplezier volgende week! Weet je al hoeveel boeken je gaat lezen? xx

  2. Ik doe ook mee met de Leesmarathon, maar ik heb mijn doelen nog niet vastgelegd. Het wordt tijd dat ik dat eens doe. In ieder geval, veel plezier en succes met je challenge! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s