Home » Overige » More books!

More books!

AfbeeldingBoeken, boeken,  boeken.. Kom maar bij mama! Ik kan het niet laten om mijn boekverzameling keer op keer uit te breiden.. En vandaag hebben we twee tweedehands winkeltjes bezocht, waar ik een paar mooie boeken heb gevonden!

Ten eerste: Ivanhoe van Sir Walter Scott (€0,50). Dit is echt zo’n boek waar iedereen wel eens van gehoord heeft, en iedereen wel kent. Ik vond het zonde om deze te laten liggen.
Dan We always get our sin, over bizar Engels, en dan voornamelijk spreekwoorden. Ik vond deze wel grappig, en het was toch maar €0,20.
Ik heb ook nog Perseus mee genomen voor €0,50. Ik ben dol op griekse mythologie, en deze past daar mooi bij!
Ook heb ik nog Faust meegenomen. Deze staat ook op mijn to-read lijst van de Universiteit. Deze was €1,- en die moest gewoon mee..

Ik kwam ook nog een toffe serie tegen, of eigenlijk een deel van een serie: Sprookjes uit de wereldliteratuur. Ik vond hiervan 3 boeken; Nederlandse & Vlaamse SprookjesTibetaanse sprookjes en Russische sprookjes. Ik ben dol op sprookjesboeken, en dit kon dus ook niet ontbreken in mijn collectie. Bovendien waren ze maar €1,- per stuk! 🙂

(Overigens, waren dit twee boekwinkeltjes in Zwijndrecht, genaamd opnieuw en co. Tip voor als je nog goedkope boeken zoekt!

Advertentie

4 thoughts on “More books!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s