Home » Overige » Leesmarathon + Challenge!

Leesmarathon + Challenge!

Hoi lieve lezers!
Via Craving Pages hoorde ik over de leesmarathon. Een superleuk idee waar iedereen, including me, die van boeken en lezen houdt, aan mee zou moeten doen! De bedoeling is van 29 juli t/m 4 augustus je eigen week-record te verbreken. Lees je normaal gesproken één boek per week, lees er deze week dan drie!
Ook komen er speciale winacties en uitdagingen. Je kunt natuurlijk voor jezelf een leuke uitdaging zetten, maar als je via een blog mee doet, je ervaringen deelt, is dat toch veel leuker? Down the rabbit hole zal waarschijnlijk ook een leuke challenge gaan voeren, mits er genoeg mensen zijn die mee willen doen! Dus lijkt het je wat, laat het me weten! 🙂

Advertentie

2 thoughts on “Leesmarathon + Challenge!

  1. Leuk zo’n marathon. Al heb ik geen idee hoeveel boeken ik per week lees xD. Ik kijk wel hoe ver ik kom. Zolang ik toch niet word ingeplant om te werken heb ik tijd zat haha

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s