Home » Persoonlijk » Literatuurwetenschap: Here I Come!

Literatuurwetenschap: Here I Come!

In mijn eerste post zei ik dat ik hopelijk volgend jaar Literatuurwetenschap ga studeren. Dat is nu een feit! Ik moest voor mijn HBO Opleiding die ik nu deed (Vrijetijdsmanagement, meer daarover later), een herkansing doen, omdat ik een 4,9 had en een 5 moest hebben.
Gisteren was de ‘megacasus’, wat telt als herkansing. Van half 9 tot 5 uur schrijven, schrijven en nog eens schrijven aan een rapport over Toverland. Het was vreselijk, maarr…. Ik heb zojuist de punten binnen gekregen, en ik heb een 6! Propedeuse is in de pocket, wat betekent dat ik nu naar de Universiteit mag. Echt, ik ben zo blij!

Dus, op naar volgend jaar: Literatuurwetenschap in Utrecht!

Propedeuse behaald!

Advertentie

3 thoughts on “Literatuurwetenschap: Here I Come!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s