Home » Overige » Welkom!

Welkom!

Welkom lieve lezers! Mijn naam is Mariska en dit is mijn kleine konijnenholletje op het web. Dit plekje zal gaan over boeken, over lezen en over schrijven. Over literatuur, maar ook over lectuur. Over dingen die ik leuk vind, en die hier mee te maken hebben. Ook komen er dingen op over mijn (hopelijk) toekomstige studie literatuurwetenschap. Ik weet nog niet precies wat ik allemaal ga bloggen, maar dat zullen we wel zien. Ik vind het in ieder geval erg leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn blog, en ik hoop dat jullie het ook leuk vinden! Enjoy!

Liefs,
Mariska

Advertentie

2 thoughts on “Welkom!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s